Meny
Menyen vår fokuserer på lokale råvarer, men med litt spansk innflytelse.
Vi følger sesongene og leter etter de gode produsentene.
Men utover det, lager vi bare digg mat.
Gruppemenyer
Til grupper fra 8 personer
For at servicen, maten og opplevelsen skal bli best for dere, tilbyr vi en tapasmeny.
Er det noe man ønsker å legge til av retter og godsaker ordner vi selvfølgelig det.
Mer detaljer om tapas rettene finner dere inne på menyen, de er uthevet med rød stjerne.
Tapasmeny: 650,- /person
(Serrano, Chorizo, Manchego, Oliven, Focaccia, Aioli, Torsk, Pasta med villsau, patata bravas, Selleri, norsk Rødbet)
Sharing meny med hel piggvar eller cote de boef: 899,- /person
Her får du først servert litt digg småtapas, så får dere helgrillet fisk eller kjøtt, før det avsluttes med dessert.
Sharing med Serrano, manchego, brød og aioli, Bolinhos og selleri
-
Helgrillet piggvar eller cote de boeuf
Grillet potet og kokkens sausanbefaling
_
Dagens dessert